Rouwstuk

Herdenk een dierbare uit je omgeving met een rouwstuk van uitmuntende kwaliteit. Zodra er iemand in je omgeving komt te overlijden, staat de wereld even stil. Maar tijdens deze emotionele periode moet er juist heel veel geregeld worden. Het is dan ook meer dan begrijpelijk dat je liever niet al te lang nadenkt over wat voor rouwstuk er tijdens de crematie of begrafenis aanwezig is. TOP rouwstuk heeft meer dan 25 jaar ervaring in bijzonder rouwwerk. Wij nemen graag alle zorgen voor je uit handen en verzekeren je van een prachtig rouwstuk. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je rouwstuk bestellen via de website.

Rouwstukken voorbeelden

Rouwstuk bestellen & bezorgen

Stuur een rouwstuk als bedrijf

Is er een personeelslid (plotseling) overleden of een partner of familielid van je collega? In alle gevallen weet je altijd zeker dat de impact hoog gaat zijn binnen je bedrijf. Wil je als bedrijf iemand een hart onder de riem steken of met collega’s een een mooi gebaar maken? Ook dan is een rouwstuk een verstandige keuze. Kies bijvoorbeeld voor één van onze top rouwstukken en laat je bedrijfsnaam terugkomen op een lint of een kaartje. Ook hier zijn er voldoende variaties mogelijk. Bestellen doe je snel en eenvoudig online.

Een rouwstuk met een persoonlijke boodschap

Een rouwstuk met lint leent zich perfect voor het overbrengen van een persoonlijke boodschap. Misschien had de overledene een leuke quote of een bijnaam waar iedereen fijne herinneringen aan hebt. Of je wilt simpelweg je naam terug laten komen in het rouwboeket. Wat je wensen ook zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens het plaatsen van een bestelling voor een rouwboeket, kun je het lint optioneel toevoegen aan je bestelling.

Op tijd je rouwstuk bestellen

Je wilt immers op tijd je rouwstuk bestellen en niet achter het net vissen. Maak je maar geen zorgen, TOP rouwstuk heeft ruime ervaring in het vak en kan hierdoor ieder rouwstuk op tijd bezorgen. Heb je vragen over het samenstellen van een rouwboeket? Neem gerust een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren. Door de vele mogelijkheden is er ook voor jouw wens of die van de overledende voldoende keuze.

Persoonlijke wensen?

Heb je persoonlijke wensen, wij zijn erg flexibel. Neem vrijblijvend contact met ons op.