Rouwboeket bestellen

Je moet helaas afscheid gaan nemen van iemand die je meer dan graag mocht. Hoe was diegene? Wat was het voor iemand? Was het een rustige, teruggetrokken figuur of juist een vurige, drukke en overal en altijd aanwezige persoon? Het is fijn om de kleuren van de bloemen in het rouwboeket daarop aan te passen. Wit bij een ingetogen persoonlijkheid, spetterende kleuren bij een uitbundig mens. Zo laat je op een warme en betrokken wijze zien hoe jij die persoon herinnert.

Rouwboeket voorbeelden

Rouwboeket bestellen

Een persoonlijk rouwboeket is nu voor jou misschien een beetje moeilijk om samen te stellen. Maar ga eens op een fijne plek zitten, haal een paar keer rustig adem en kom tot jezelf. Als je de overledene in jouw gedachten neemt, komen er beelden bij je op waardoor je de juiste inspiratie krijgt om een gepast boeket te bedenken. Ingetogen of juist vrolijk? Witte en natuurlijke kleuren of een kleurrijk boeket? Stijlvol en klassiek met roze rozen of meer eigentijds met duidelijk herkenbare kleuren en hippe bloemen.

Bestellen & bezorggebied

Afscheid

Het afscheid wil je in stijl doen. Maak van de plechtigheid een blijvende mooie herinnering. Hoewel dit voorgoed dag zeggen een moeilijke en zware gebeurtenis is, kan het ook een mooie en warme beleving worden. Je gaat iemand dag zeggen terwijl je weet dat je diegene nooit meer terug zal kunnen zien. Je wil het dus eigenlijk helemaal niet. Wat kan het dan een fijn hulpmiddel zijn om een mooi rouwboeket met lint neer te mogen leggen. Met de door jouw persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan. Het boeket kun je als referentiepunt aanhouden tijdens deze moeilijke fase.

Begrafenis of crematie

Je kunt een rouwboeket laten bezorgen zowel op een crematie als op een begrafenis. In beide gevallen weerspiegelen ze jouw herinnering. Want daar gaat het om: herinnering. Je verzamelt je gedachten over de persoon, alle mooie en fijne momenten geef je een plekje ergens in je hoofd. Denk vooral aan die goede momenten, die mooie gebeurtenissen die jullie samen hebben meegemaakt. Misschien is het fijn voor je om dat met het rouwboeket met lint te zeggen. Om dat in beelden te vertellen.

Uitvaartcentrum, crematorium of huisadres

Rouwbloemen bezorg je meestal bij het uitvaartcentrum, crematorium of huisadres. TOP rouwstuk neemt graag alle zorgen voor je uit handen. Wij bezorgen onze rouwbloemen op elk gewenst adres in Nederland.

Naast een huisadres bezorgen wij onze prachtige rouwboeketten, rouwstukken, rouwharten, rouwarrangementen, rouwbiedermeiers, rouwkransen en overige rouwbloemen aan een uitvaartcentrum of crematorium.

Mooi herinnering

Je wil niet definitief dag zeggen en het blijft natuurlijk zwaar. Een rouwboeket bestellen kan gelukkig online en een rouwboeket laten bezorgen kan ook op die manier geregeld worden. Maak het mooi, zorg voor een mooie herinnering.