Ons verhaal

Afscheid nemen valt zwaar en is vaak niet te bevatten. Bloemen bieden troost op de dag van het afscheid. Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en helpen je graag om een zo mooi & persoonlijk mogelijk afscheid te verzorgen. Je bent bij TOP rouwstuk aan het juiste adres als je naar bijzondere rouwstukken op zoek bent voor op de kist, in de kerk of op het graf. Wij werken alleen met de meest verse bloemen, die rechtstreeks van de veiling of lokale kweker komen, zo ben je verzekerd van een mooi afscheid.

Wat maakt ons anders

TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in bijzonder rouwwerk. Onze zeer ervaren & gediplomeerde bloembinders hebben een grote liefde voor exclusief & persoonlijk rouwwerk. Denk bijvoorbeeld aan rouwboeketten, rouwharten, rouwarrangementen, rouwkransen, rouwbloemen of rouwplantenbak. Ons aanbod bestaat op dit moment uit meer dan 180 mooie rouwboeketten en rouwstukken. We hebben het grootste aanbod van heel Nederland. 

Naast onze bloemenwinkel in Heemskerk, hebben wij ook verkooppunten in Aalsmeer en Rijnsburg. Vanuit deze plaatsen bezorgen wij ons rouwwerk door heel Nederland.

Onze kernwaarden

 • Persoonlijke benadering
 • Deskundig advies
 • Snelle levering
 • Flexibel
 • Dagelijkse aanvoer van verse bloemen
 • Veel zorg & aandacht
 • Afspraak = afspraak

Veelgestelde vragen

Onze bezorgregio is o.a. regio Kennemerland & de IJmond. Wij bezorgen in: Amsterdam, Aerdenhout, Haarlem, Heemskerk, Alkmaar, Heiloo, Limmen, Heemstede, Beverwijk, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort, Velserbroek, Egmond, Castricum, Zaandam, Utrecht, Den Haag, Blaricum, Laren, Spaarndam, Zwanenburg, Hoofddorp, Velsen, Driehuis, Lisse, Cruquius, Zandvoort, Nieuw-Vennep, Uitgeest en IJmuiden. Door onze diverse verkooppunten in o.a. Aalsmeer en Rijnsburg is het ook mogelijk om in heel Nederland te bezorgen.

Wij bezorgen het rouwwerk zes dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag (m.u.v. feestdagen).

De bezorgkosten van onze rouwboeketten en rouwstukken bedragen € 8,95.

 

Het bestelproces in een aantal overzichtelijke stappen:

 1. Kies het rouwstuk, rouwboeket, rouwhart, rouwkrans, of rouwarrangement
 2. Voeg eventueel een rouwkaart of rouwlinten toe
 3. Vul jouw gegevens in
 4. Vul de gegevens van de ontvanger in
 5. Betaal met iDEAL, bankoverschrijving, SEPA incasso, Giropay, Bancontact of SOFORT banking
 6. Je ontvangt per e-mail een kopie van jouw bestelling
 7. Top rouwstuk stelt het rouwstuk, rouwboeket, rouwhart, rouwkrans, of rouwarrangement zorgvuldig samen
 8. Top Rouwstuk bezorgt jouw bestelling persoonlijk op het bezorgmoment naar keuze

Ja, het is ook mogelijk om de rouwbloemen op te halen in onze winkel. Eventuele betaalde bezorgkosten worden in winkel verrekend.

Laat je de rouwbloemen meer dan twee dagen voor het afscheid bezorgen, is het belangrijk dat een rouwstuk extra water krijgt. Zo blijven de rouwbloemen in goede conditie. Dit is eventueel kort te sluiten met de uitvaartondernemer.