Rouwboeket veldbloemen

rouwboeket veldbloemenEen rouwboeket van veldbloemen is een prachtig eerbetoon aan een dierbare die is overleden. Het is een verzameling van wilde bloemen en grassen die vaak voorkomen in het veld en langs de wegkant. Deze bloemen zijn vaak heel divers en kunnen variëren van zachte pasteltinten tot felle kleuren zoals rood en oranje. Deze prachtige boeketten zijn samengesteld uit verschillende soorten bloemen die perfect bij elkaar passen.

Een rouwboeket veldbloemen straalt een gevoel van rust uit en past perfect bij een afscheid in de natuur. Als de persoon bijvoorbeeld van de natuur hield of vaak wandelingen maakte in het bos, kan een boeket van veldbloemen een perfecte manier zijn om dit te benadrukken.

De ervaren bloemisten van TOP rouwstuk zijn gespecialiseerd in rouwboeketten van veldbloemen. Ze kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte bloemen en kleuren om een boeket te creëren dat past bij uw wensen en de persoonlijkheid van jouw dierbare.

Bij het samenstellen van een rouwboeket veldbloemen wordt gebruik gemaakt van seizoensgebonden rouwbloemen. Dit betekent dat het rouwboeket er altijd uniek uitziet en perfect past bij de tijd van het jaar of seizoen. 

Rouwbloemen voorbeelden

Rouwboeket veldbloemen bestellen

Bij een organiseren van een uitvaart komt veel kijken, het kan daardoor een hectische periode zijn. De ervaren uitvaartbloemisten van TOP rouwstuk helpen je graag bij het samenstellen van een veldbloemen rouwboeket. Bekijk het ruime aanbod aan rouwboeketten op onze website en kies het gewenste rouwboeket. Staat jouw gewenste veldbloemen rouwboeket er niet tussen, vertel dan ons je wensen.

TOP rouwstuk​

Afscheid nemen valt zwaar en is vaak niet te bevatten. Rouwbloemen bieden troost op de dag van het afscheid. TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in persoonlijke rouwboeketten. Onze ervaren bloemisten hebben een grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwbloemen. Wij onderscheiden door een persoonlijke benadering, deskundig advies en een snelle levering. Met meer dan 180 stuks mooie rouwboeketten en rouwstukken zijn we de nummer 1 uitvaartbloemist van Nederland.