Rouwkrans bestellen

TOP rouwstuk biedt een breed scala aan mogelijkheden met een rouwkrans. Niet voor niets kan TOP rouwstuk zich specialist noemen op het gebied van het verzorgen van rouwkransen. Bij ons heb je de keuze uit verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen. Zoek je naar een rouwkrans met rozen, lelies, bontgekleurde bloemen of gerbera’s, dan ben je bij TOP rouwstuk aan het juiste adres. Je kunt eenvoudig en snel een rouwkrans online bestellen, wat je weer een hoop tijd bespaart die je anders kwijt bent aan het bezoeken van onze fysieke winkels. Zodra er iemand in je omgeving is overleden, heb je immers wel andere zaken aan je hoofd.

Rouwkrans voorbeelden

Onderstaand een kleine greep aan rouwkransen. Bekijk het gehele aanbod aan rouwkransen hier.

Een rouwkrans met een persoonlijke boodschap

Kies je voor een rouwkrans met lint, dan geef je een nog persoonlijkere touch aan het rouwarrangement. Denk hierbij aan je naam, de koosnaam van de overledene of een mooie quote waar je fijne herinnering aan over hebt gehouden. Vrijwel iedere tekst is mogelijk. Ga je een rouwkrans bestellen en wil je zeker weten dat de tekst die je in gedachten hebt te realiseren is. Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op. Er wordt graag met je meegedacht, zodat het volledig aan je wensen voldoet.

Bekijk de rouwkrans prijs op de website

Je wilt natuurlijk wel weten wat je precies kwijt gaat zijn aan je rouwkrans en niet voor onverwachtse verassingen komen te staan. Daarom heeft TOP rouwstuk je het gemakkelijk gemaakt en de prijzen van alle rouwkransen online aangegeven. Zie je de rouwkrans van je wensen er nog niet tussen staan? Geen probleem! In veel gevallen is maatwerk mogelijk, zodat je je favoriete bloem of bloemen terug kan laten komen. Een rouwkrans bestellen heb je in een paar minuten gedaan. Neem gerust contact op met het team van TOP rouwstuk en laat je vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden die er zijn.