Rouwstuk paars wit met stronk

Vanaf: 160.00

Een schitterend ovaal rouwstuk in blauwe accenten met stronk. Dit rouwstuk bevat bloemen zoals Aspidistrablad, Chamaerops blad, Chrysant, Druivenstronk, Hortensia, Lysianthus, Phlox, Sering en de Sneeuwbal. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_3344
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwstuk paars wit met stronk

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit mooie rouwstuk in paarse en witte kleuren met een druivenstronk staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Rouwstuk paars wit bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit prachtige paars witte rouwstuk met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwstuk eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwstuk op tijd en op elk adres in Nederland. Onze gediplomeerde bloemisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwstukken.

Rouwstuk & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwstuk toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen paars wit rouwstuk met stronk

De afmetingen van dit rouwstuk in paarse en witte kleuren zijn:

  • Klein: 60 cm
  • Middel: 75 cm
  • Groot: 85 cm
  • Extra groot: 100 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het rouwstuk in paars en wit met stronk iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 100 cm, ± 60 cm, ± 75 cm, ± 85 cm

Kleur

Paars, Wit

Bloemen/bladgroen

Aspidistrablad, Chamaerops blad, Chrysant, Druivenstronk, Hortensia, Lysianthus, Phlox, Sering, Sneeuwbal

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot, Extra groot