Rouwstuk paars wit met stronk

Vanaf: 135.00

Een schitterend ovaal rouwstuk in blauwe accenten met stronk. Dit rouwstuk bevat bloemen zoals Aspidistrablad, Chamaerops blad, Chrysant, Druivenstronk, Hortensia, Lysianthus, Phlox, Sering en de Sneeuwbal. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Wissen
Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Afmetingen paars wit rouwstuk met stronk

De afmetingen van dit rouwstuk zijn:

  • Klein: 60 cm
  • Middel: 75 cm
  • Groot: 85 cm
  • Extra groot: 100 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het rouwstuk in paars en wit met stronk iets afwijken van de foto.

Blauw rouwstuk met stronk informatie

Een compact gestoken ovale rouwstuk in paars en witte kleuren voorzien van een druivenstronk. Dit ambachtelijk gestoken rouwstuk in paars en witte kleuren is zeer geschikt voor op de kist, in de kerk of op het graf. Elke uitvaart of afscheid verdient een bijzonder rouwstuk. Dit mooie rouwstuk bevat o.a. bloemen zoals de Aspidistrablad, Chamaerops blad, Chrysant, Druivenstronk, Hortensia, Lysianthus, Phlox, Sering en de Sneeuwbal.

Je kunt vertrouwen op een snelle levertijd. Daarnaast kun je de rouwbloemen zelfs voorzien van een persoonlijke tekst. Onze gediplomeerde bloemisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwstukken. Wij werken alleen met de meest verse rouwbloemen, die rechtstreeks van de veiling of lokale kweker komen, zo ben je verzekerd van een mooi en persoonlijk afscheid.  Wij bezorgen dit schitterende rouwstuk door heel Nederland. Het rouwstuk is snel en eenvoudig via onze site te bestellen.

Extra informatie

Afmeting

± 100 cm, ± 60 cm, ± 75 cm, ± 85 cm

Kleur

Paars, Wit

Bloemen/bladgroen

Aspidistrablad, Chamaerops blad, Chrysant, Druivenstronk, Hortensia, Lysianthus, Phlox, Sering, Sneeuwbal

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot, Extra groot