Rouwstuk ovaal bont

Vanaf: 120.00

Een ambachtelijk handgestoken ovaal rouwarrangement in bonte kleuraccenten. Dit rouwarrangement bevat o.a. de Asparagus, Gloriosa, Lysianthus, Orchidee, Roos oranje, Violier en de Vuurpijl. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_2542
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwstuk ovaal bonte kleuren

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit schitterende rouwstuk in bonte kleuren staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Bonte rouwstuk bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit bonte rouwstuk met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwstuk eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwstuk op tijd en op elk adres in Nederland. Sinds 1994 dé uitvaartbloemist van Nederland.

Rouwstuk & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwstuk toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen rouwstuk bonte kleuren

De afmetingen van dit bonte rouwstuk zijn:

  • Kleinst: 50 cm
  • Klein: 60 cm
  • Middel: 75 cm
  • Groot: 100 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het prachtige rouwstuk in bonte kleuren iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 100 cm, ± 50 cm, ± 60 cm, ± 75 cm

Kleur

Gemengde kleuren

Bloemen/bladgroen

Asparagus, Gloriosa, Lysianthus, Orchidee, Roos oranje, Violier, Vuurpijl

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Kleinst, Klein, Middel, Groot