Rouwstuk oranje roze stronk

Vanaf: 160.00

Een prachtig ovaal rouwstuk in oranje en roze kleuraccenten voorzien van stronk. Dit rouwstuk bevat bloemen zoals Anjer, Aspidistrablad, Chamaerops blad, Druivenstronk, Gerbera, Hortensia, Lysianthus, Statice en Tragelium blauw/paars. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde top bloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_8833
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwstuk oranje roze stronk

Een compact gestoken ovale rouwstuk in oranje en roze kleuren voorzien van een druivenstronk. Dit ambachtelijk gestoken rouwstuk in oranje en roze kleuren is zeer geschikt voor op de kist, in de kerk of op het graf. Elke uitvaart of afscheid verdient een bijzonder rouwstuk. Dit prachtige rouwstuk bevat o.a. bloemen zoals de Aspidistrablad, Chamaerops blad, Chrysant, Druivenstronk, Hortensia, Lysianthus, Phlox, Sering en de Sneeuwbal.

Je kunt vertrouwen op een snelle levertijd. Daarnaast kun je de rouwbloemen zelfs voorzien van een persoonlijke tekst. Onze gediplomeerde bloemisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwstukken. Wij werken alleen met de meest verse rouwbloemen, die rechtstreeks van de veiling of lokale kweker komen, zo ben je verzekerd van een mooi en persoonlijk afscheid.  Wij bezorgen dit schitterende rouwstuk door heel Nederland. Het rouwstuk is snel en eenvoudig via onze site te bestellen.

Rouwstuk oranje roze stronk bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit rouwstuk in oranje en roze kleuren voorzien van een druivenstronk met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwstuk eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwstuk op tijd en op elk adres in Nederland. TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in bijzondere rouwstukken.

Rouwstuk & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwstuk toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen oranje roze rouwstuk met stronk

De afmetingen van dit rouwwerk zijn:

  • Klein: 60 cm
  • Middel: 75 cm
  • Groot: 85 cm
  • Extra groot: 100 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het prachtige rouwstuk in oranje en roze kleuren met stronk iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 100 cm, ± 60 cm, ± 75 cm, ± 85 cm

Kleur

Oranje, Roze

Bloemen/bladgroen

Anjer, Aspidistrablad, Chamaerops blad, Druivenstronk, Gerbera, Hortensia, Lysianthus, Statice, Tragelium blauw/paars

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot, Extra groot