Rouwstuk gereedschapsgordel

135.00

Een rouwstuk met gereedschapsgordel voor een echte timmerman. Dit rouwstuk is volledig op maat gemaakt. Het rouwstuk is exclusief gereedschapsgordel, deze dient zelf aangeleverd te worden. Dit rouwstuk bevat bloemen zoals Asparagus, Aspidistrablad, Decogroen, Gerbera, kangoeroepoot, Nutan, Roos, Rozenbotteltak, Veronica en de Zonnebloem.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_5869
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Gereedschapsgordel rouwstuk

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit schitterende rouwstuk staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Rouwstuk gereedschapsgordel bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit rouwstuk met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwstuk eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwstuk op tijd en op elk adres in Nederland.

Rouwstuk & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwstuk toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen rouwstuk gereedschapsgordel

De afmetingen van dit rouwstuk zijn:

  • Middel: 75 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het prachtige rouwstuk iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 75 cm

Kleur

Oranje, Rood

Bloemen/bladgroen

Asparagus, Aspidistrablad, Decogroen, Gerbera, kangoeroepoot, Nutan, Roos, Rozenbotteltak, Veronica, Zonnebloem

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.