Rouwstuk blauw met stronk

Vanaf: 135.00

Een schitterend ovaal rouwstuk in blauwe accenten met stronk. Dit rouwstuk bevat bloemen zoals Asparagus blad, Aspidistrablad, Chamaerops blad, Cycas blad, Delphinium blauw, Druivenstronk, Hortensia lichtblauw en Ornithogalum wit. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Afmetingen blauw rouwstuk met stronk

De afmetingen van dit rouwstuk zijn:

  • Klein: 60 cm
  • Middel: 75 cm
  • Groot: 85 cm
  • Extra groot: 100 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het rouwstuk iets afwijken van de foto.

Blauw rouwstuk met stronk informatie

Een compact gestoken ovale rouwstuk in blauwe kleuren voorzien van een druivenstronk. Dit ambachtelijk gestoken rouwstuk in blauwe kleuren is zeer geschikt voor op de kist, in de kerk of op het graf. Elke uitvaart of afscheid verdient een bijzonder rouwstuk. Dit mooie rouwstuk bevat o.a. bloemen zoals de Asparagus blad, Aspidistrablad, Chamaerops blad, Cycas blad, Delphinium blauw, Druivenstronk, Hortensia lichtblauw en de Ornithogalum wit.

Je kunt vertrouwen op een snelle levertijd. Daarnaast kun je de rouwbloemen zelfs voorzien van een persoonlijke tekst. Onze gediplomeerde bloemisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwstukken. Wij werken alleen met de meest verse rouwbloemen, die rechtstreeks van de veiling of lokale kweker komen, zo ben je verzekerd van een mooi en persoonlijk afscheid.  Wij bezorgen dit schitterende rouwstuk door heel Nederland. Het rouwstuk is snel en eenvoudig via onze site te bestellen.

Extra informatie

Afmeting

± 100 cm, ± 60 cm, ± 75 cm, ± 85 cm

Kleur

Blauw, Lila, Roze, Wit

Bloemen/bladgroen

Asparagus blad, Aspidistrablad, Chamaerops blad, Cycas blad, Delphinium blauw, Druivenstronk, Hortensia lichtblauw, Ornithogalum wit

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot, Extra groot