Rouwstuk paars wit

Vanaf: 130.00

Een mooi handgestoken ovaal rouwstuk in paars en witte kleuren. Dit rouwarrangement bevat o.a. de Anjer, Anthurium, Campanula, Eucalyptus, Freesia, Leeuwenbek en de Lysianthus. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_8581
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwstuk rouwstuk paars wit

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit schitterende rouwstuk in paars en witte kleuren staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Rouwstuk rouwstuk paars wit bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit rouwstuk in paars en witte kleuren met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwstuk eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwstuk op tijd en op elk adres in Nederland. Sinds 1994 dé uitvaartbloemist van Nederland.

Rouwstuk & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwstuk toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen rouwstuk paars wit

De afmetingen van dit rouwstuk zijn:

  • Kleinst: 50 cm
  • Klein: 60 cm
  • Middel: 70 cm
  • Groot: 90 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het prachtige rouwstuk in paars en wit iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 50 cm, ± 60 cm, ± 70 cm, ± 90 cm

Kleur

Paars, Wit

Bloemen/bladgroen

Anjer, Anthurium, Campanula, Eucalyptus, Freesia, Leeuwenbek, Lysianthus

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot, Extra groot