Rouwstuk gemengd

Vanaf: 200.00

Een handgestoken rouwstuk in gemengde kleuren. Dit rouwstuk bevat o.a. de Anjer, Chrysant, Craspedia/drumstick, Delphinium, Gerbera, Hortensia, Lysianthus, Nutan, Phlox en de Roos. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_3638
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Dit royaal gemende kleuren rouwstuk wordt door onze ervaren bloemisten opgestoken in de vorm van een gedeeltelijke of volledige kistbedekking. Dit rouwstuk komt op de deksel van de kist te liggen. De kistbedekking kan uit verschillende en gemengde bloemen bestaan, maar één bloemensoort behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijk het grote aanbod aan exclusieve kistbedekkingen in uiteenlopende kleuren. Sinds 1994 is TOP rouwstuk dé uitvaartbloemist van Nederland.

Afmetingen rouwstuk gemengde kleuren

De afmetingen van dit rouwstuk in gemengde kleuren zijn:

  • Klein: 75 cm
  • Middel: 90 cm
  • Groot: 110 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het rouwstuk in gemengde kleuraccenten iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 110 cm, ± 75 cm, ± 90 cm

Kleur

Bont, Gemengde kleuren, Oranje

Bloemen/bladgroen

Anjer, Chrysant, Craspedia/drumstick, Delphinium, Gerbera, Hortensia, Lysianthus, Nutan, Phlox, Roos

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot