Rouwkrans wit blauw

Vanaf: 199.00

Een mooie wit blauwe rouwkrans. Deze wit blauwe rouwkrans bevat bloemen zoals de Gerbera en de roos. De productfoto toont de “middel” variant.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_5161
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Afmetingen wit blauwe rouwkrans

De afmetingen van deze rouwkrans zijn:

  • Klein: 40 cm
  • Middel: 60 cm
  • Groot: 70 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan de rouwkrans afwijken van de foto.

Wit blauwe rouwkrans

Een mooie schitterende wit blauwe rouwkrans. Deze sfeervol gestoken rouwkrans is zeer geschikt voor op de kist, in de kerk of op het graf. Deze rouwkrans staat als herinnering aan alle mooie momenten. Elke uitvaart of afscheid verdient een bijzondere rouwkrans. Deze witte rouwkrans bevat bloemen zoals Gerbera en de roos.

Je kunt vertrouwen op een snelle levertijd. Daarnaast kun je de rouwbloemen zelfs voorzien van een persoonlijke tekst. Onze gediplomeerde bloemisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwkransen. Wij werken alleen met de meest verse rouwbloemen, die rechtstreeks van de veiling of lokale kweker komen, zo ben je verzekerd van een mooi en persoonlijk afscheid. Wij bezorgen deze wit blauwe rouwkrans door heel Nederland. Bestel je rouwkrans snel en eenvoudig op onze site. Een rouwkrans in een andere kleur naar keuze is natuurlijk ook mogelijk.

Extra informatie

Afmeting

± 40 cm, ± 60 cm, ± 70 cm

Kleur

Blauw, Wit

Bloemen/bladgroen

Gerbera wit, Roos wit

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot