Rouwhart wit groen

Vanaf: 235.00

Een schitterend rouwhart in witte en frisse groene kleuren. Dit rouwhart bevat bloemen zoals Anthurium, Aspidistrablad, Berengras, Rozen wit en seizoensbladgroen. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze ervaren rouwbloemisten helpen je graag met dit prachtige wit-groene rouwhart. We zorgen samen voor een mooie herinnering. Sinds 1994 dé uitvaartbloemist van Nederland.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_4383
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwhart wit & groene kleuren

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit schitterende witte rouwhart in wit & groene kleuren staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Wit en groen rouwhart bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit wit en groen handgestoken rouwhart met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwhart eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwhart op tijd en op elk adres in Nederland. TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in bijzondere rouwharten.

Rouwhart & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwhart toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen wit rouwhart

De afmetingen van dit rouwwerk zijn:

  • Klein: 45 cm
  • Middel: 50 cm
  • Groot: 55 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het wit en groene rouwhart iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 45 cm, ± 50 cm, ± 55 cm

Kleur

Wit

Bloemen/bladgroen

Anthurium, Aspidistrablad, Berengras, Rozen wit

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot