Rouwhart rode rozen open

Vanaf: 275.00

Een schitterend groot rouwhart in rode accenten. Dit rouwhart bestaat alleen maar uit volle mooie grote rode rozen en is het midden open. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze ervaren rouwbloemisten helpen je graag met dit prachtige rode rouwhart. We zorgen samen voor een mooie herinnering. Sinds 1994 dé uitvaartbloemist van Nederland.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_4464
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwhart rode kleuren

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit prachtige open rouwhart in rode kleuraccenten staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Rode rouwhart bestellen en bezorgen?

Onze gediplomeerde rouwbloemisten stellen dit mooie open rouwhart voorzien van rode rozen met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwhart eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwhart op tijd en op elk adres in Nederland. TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in bijzondere rouwharten.

Rouwhart & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwhart toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen rouwhart rode rozen open

De afmetingen van dit rouwwerk zijn:

  • Middel: 50 cm
  • Groot: 55 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het rouwhart iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 55 cm, ± 60 cm

Kleur

Rood

Bloemen/bladgroen

Roos rood

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Middel, Groot