Rouwhart open pastelkleuren

Vanaf: 205.00

Een schitterend rouwhart in pastel kleuraccenten. Dit rouwhart bevat bloemen zoals de Anjer, Gerbera, Hypericum, Lysianthus, Roos creme en Roos zalm. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze ervaren rouwbloemisten helpen je graag met dit prachtig pastelkleurige rouwhart. We zorgen samen voor een mooie herinnering. Sinds 1994 dé uitvaartbloemist van Nederland.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_1747
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Open rouwhart in pastelkleuren

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit prachtige open rouwhart in pastelkleuren staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Pastelkleurig rouwhart bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit mooie handgestoken rouwhart in pastelkleuren met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwhart eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwhart op tijd en op elk adres in Nederland. TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in bijzondere rouwharten.

Rouwhart & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwhart toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen open rouwhart in pastelkleuren

De afmetingen van dit rouwhart zijn:

  • Klein: 45 cm
  • Middel: 50 cm
  • Groot: 55 cm

Beschikbaarheid rouwbloemen

Door de beschikbaarheid van de rouwbloemen en het seizoen kan dit mooie open rouwhart in pastelkleuren iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 45 cm, ± 50 cm, ± 55 cm

Kleur

Creme, Geel, Roze

Bloemen/bladgroen

Anjer, Gerbera, Hypericum, Lysianthus, Roos creme, Roos zalm

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot