Rouwhart geel

Vanaf: 205.00

Een schitterend rouwhart in gele kleuren met zonnebloemen. Dit rouwhart bevat bloemen zoals anjers, asparagus, rozen, sneeuwballen, zonnebloemen en santini. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze ervaren rouwbloemisten helpen je graag met dit prachtige gele rouwhart. We zorgen samen voor een mooie herinnering. Sinds 1994 dé uitvaartbloemist van Nederland.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_3354
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwhart geel

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit prachtige gele rouwhart met zonnebloemen staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Geel rouwhart bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit gele rouwhart voorzien van zonnebloemen met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwhart eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwhart op tijd en op elk adres in Nederland. TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in bijzondere rouwharten.

Rouwhart & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwhart toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen geel rouwhart

De afmetingen van dit rouwwerk zijn:

  • Klein: 45 cm
  • Middel: 50 cm
  • Groot: 55 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het rouwhart iets afwijken van de foto.

Geel rouwhart informatie

Een mooi compact gestoken rouwhart in gele kleuren. Dit ambachtelijk gestoken gele rouwhart is zeer geschikt voor op de kist, in de kerk of op het graf. Dit rouwhart staat symbool voor de liefde en stopt niet bij een afscheid. Elke uitvaart of afscheid verdient een bijzonder rouwhart. Het gele rouwhart bevat bloemen zoals de Anjer, Asparagus, Roos, Santini, Sneeuwbal en de Zonnebloem.

Je kunt vertrouwen op een snelle levertijd. Daarnaast kun je de rouwbloemen zelfs voorzien van een persoonlijke tekst. Onze gediplomeerde bloemisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwharten. Wij werken alleen met de meest verse rouwbloemen, die rechtstreeks van de veiling of lokale kweker komen, zo ben je verzekerd van een mooi en persoonlijk afscheid. Wij bezorgen deze rouwbloemen door heel Nederland. Bestel je rouwhart snel en eenvoudig op onze site.

Extra informatie

Afmeting

± 45 cm, ± 50 cm, ± 55 cm

Kleur

Geel

Bloemen/bladgroen

Anjer, Asparagus, Roos, Santini, Sneeuwbal, Zonnebloem

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot