Rouwboeket witte bloemen

Vanaf: 59.00

Een ambachtelijk handgestoken rouwboeket in witte accenten. Dit rouwboeket bevat de Anjer, Eucalyptus, Gerbera wit, Gipskruid, Lysianthus wit, Ornithogalum wit, Roos wit en Siergras. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze bloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_9878
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwboeket witte bloemen

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit schitterende witte rouwboeket staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Wit rouwboeket bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit geweldige witte rouwboeket met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwboeket eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwboeket op tijd en op elk adres in Nederland.

Rouwboeket & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwboeket toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen wit rouwboeket

De afmetingen van dit rouwwerk zijn:

  • Klein: 40 cm
  • Middel: 50 cm
  • Groot: 60 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het wit rouwboeket (voorzien van witte bloemen) iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 40 cm, ± 50 cm, ± 60 cm

Kleur

Wit

Bloemen/bladgroen

Anjer, Eucalyptus, Gerbera wit, Gipskruid, Lysianthus wit, Ornithogalum wit, Roos wit, Siergras

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot