Rouwarrangement witte rozen

Vanaf: 184.00

Een ambachtelijk handgestoken rouwstuk in witte kleuren. Dit rouwarrangement bevat o.a. de Chrysant, Decogroen, Freesia, Gerbera wit, Lysianthus wit, Orchidee wit, Phlox en de witte Roos. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_6489
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Witte rozen rouwstuk

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit mooie witte rouwstuk met rozen staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Witte rozen rouwstuk bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit schitterende rouwstuk in witte kleuraccenten met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwstuk eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwstuk op tijd en op elk adres in Nederland. TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in bijzonder rouwwerk. Onze zeer ervaren & gediplomeerde bloembinders hebben een grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwstukken.

Rouwstuk & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwstuk toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen witte rozen rouwstuk

De afmetingen van dit rouwstuk in witte kleuren kleuren zijn:

  • Klein: 60 cm
  • Middel: 75 cm
  • Groot: 100 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het rouwarrangement in witte kleuraccenten iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 100 cm, ± 60 cm, ± 75 cm

Kleur

Wit

Bloemen/bladgroen

Chrysant, Decogroen, Freesia, Gerbera wit, Lysianthus wit, Orchidee wit, Phlox, Roos

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot