Rouwarrangement wit orchidee

Vanaf: 184.00

Een ambachtelijk handgestoken rouwarrangement in witte kleuraccenten. Dit prachtige rouwstuk bevat o.a. Asparagus, Calla, Decogroen, Dianthus green, Hortensia, Orchidee, Roos wit, Rubelien en de Violier. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_4254
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwstuk wit orchidee

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit mooie witte rouwstuk met orchideeën staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Wit orchidee rouwstuk bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit prachtige witte rouwstuk met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwstuk eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwstuk op tijd en op elk adres in Nederland. TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in bijzonder rouwwerk. Onze zeer ervaren & gediplomeerde bloembinders hebben een grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwstukken.

Rouwstuk & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwstuk toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen rouwstuk wit met orchideeën

De afmetingen van dit rouwstuk in witte kleuren zijn:

  • Klein: 60 cm
  • Middel: 75 cm
  • Groot: 100 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het prachtige rouwstuk met witte orchideeën iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 100 cm, ± 60 cm, ± 75 cm

Kleur

Wit

Bloemen/bladgroen

Asparagus, Calla, Decogroen, Dianthus green, Hortensia, Orchidee, Roos wit, Rubelien, Violier

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot