Rouwarrangement geel oranje

Vanaf: 130.00

Een prachtig rouwstuk in oranje en gele accenten. Dit rouwarrangement bevat o.a. de Gerbera, Hypericum, kangoeroepoot, Roos oranje, Roos rood, Solidago en de Zonnebloem. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Onze gespecialiseerde uitvaartbloemisten helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen en ontzorgen je van A tot Z. Ervaar zelf onze topkwaliteit rouwbloemen en service.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_8187
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Rouwstuk geel oranje

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit mooie geeloranje rouwstuk staat symbool voor een prachtig afscheid tijdens een begrafenis of crematie. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Geel oranje rouwstuk bestellen en bezorgen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit prachtige geel en oranje rouwstuk met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit prachtige rouwstuk eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwstuk op tijd en op elk adres in Nederland. TOP rouwstuk is sinds 1994 gespecialiseerd in bijzonder rouwwerk. Onze zeer ervaren & gediplomeerde bloembinders hebben een grote liefde voor bijzondere & persoonlijke rouwstukken.

Rouwstuk & persoonlijk wensen

Je kunt ook rouwlinten of rouwkaarten aan je rouwstuk toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen geeloranje rouwstuk

De afmetingen van dit rouwstuk in geeloranje kleuren zijn:

  • Klein: 50 cm
  • Middel: 60 cm
  • Groot: 70 cm
  • Extra groot: 90 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het prachtige rouwstuk in gele en oranje kleuraccenten iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 50 cm, ± 60 cm, ± 70 cm, ± 90 cm

Kleur

Geel, Oranje

Bloemen/bladgroen

Gerbera, Hypericum, kangoeroepoot, Roos oranje, Roos rood, Solidago, Zonnebloem

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot, Extra Groot