Herfst rouwboeket

Vanaf: 64.00

Een prachtig herfst rouwboeket (oranje, rood, geel, dieprood). De kleuren geel, rood, donkerrood en oranje doen het erg goed in het herfst seizoen of het laatste kwartaal van het jaar. Deze herfstkleuren zorgen voor warmte als de dagen donkerder en kouder worden. Dit schitterende rouwboeket bevat o.a. de Alstroemeria, Calla, Craspedia/drumstick, Eikenblad, Euforbia, Gerbera, Heliconia, Ilex, kangoeroepoot, Nutan, Roos oranje en de Santini. De productfoto toont de “middel” variant.

Er is maar één moment voor een mooi afscheid. Wij helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen.

Voeg toe aan favorieten
Voeg toe aan favorieten
Productnr: tr_1941
Deel dit met anderen via:

Beschrijving

Herfst rouwboeket

Er is maar één moment voor een waardig afscheid. Dit prachtige herfst rouwboeket (rood, oranje, geel, dieprood) staat symbool voor een persoonlijk afscheid tijdens een uitvaart. Met deze persoonlijk gekozen rouwbloemen geef je jouw eigen herinnering aan de overledene aan.

Herfst rouwboeket bestellen?

Onze ervaren bloemisten stellen dit mooie rouwboeket met de grootste zorg voor je samen. Wij werken alleen met dagverse bloemen en bladgroen. Bestel dit mooie rouwboeket eenvoudig via onze website. Wij bezorgen jouw rouwboeket op tijd en op elk adres in Nederland.

Rouwboeket & persoonlijk wensen

Je kunt ook een rouwlint of rouwkaart aan dit herfst rouwboeket toevoegen. Heb je nog persoonlijke wensen, laat het ons dan weten. Wij staan voor je klaar.

Afmetingen herfst rouwboeket

De afmetingen van dit herfst rouwboeket zijn:

  • Klein: 40 cm
  • Middel: 50 cm
  • Groot: 60 cm

Beschikbaarheid bloemen

Door de beschikbaarheid van bloemen en het seizoen kan het rouwboeket iets afwijken van de foto.

Extra informatie

Afmeting

± 40 cm, ± 50 cm, ± 60 cm

Kleur

Geel, Oranje, Rood

Bloemen/bladgroen

Alstroemeria, Calla, Craspedia/drumstick, Eikenblad, Euforbia, Gerbera, Heliconia, Ilex, kangoeroepoot, Nutan, Roos oranje, Santini

Seizoen

Bloemen zijn een seizoen- en natuurproduct, het geleverde bloemwerk kan afwijken van de getoonde foto.

maat

Klein, Middel, Groot